Sa, 18.Mai.2024 - 19:36
Vizyondaki Türk Filmleri

Melegin Sirlari (VCD)
Nehir Erdogan

"İyi çekilmiş, iyi anlatılmış. Görüntüleri ve müziğiyle film gibi film..."
- Hıncal Uluç
Suçluluk ve ezilmişlik güdüleriyle yetiştirilen Ebru annesinin desteğiyle dil öğrenmek için ABD'ye gider. Yürekleri sevgiye aç olanların, yeni ve iyi arasındaki farkı ayırt edemeyenlerin kolayca yozlaşma tuzağına düştüğü bir sistemde Ebru yüreğindeki boşluğu hep özlemini duyduğu baba figürüyle doldurmaya çalışır.
Bir türlü yaşayamadığı mutluluk duygusunu başkalarını mutlu ederek giderir. Ancak alışık olmadığı bir kültür içinde yaşadığı gündelik olaylar kendi kültüründe büyük yanlışlar olarak karşısında durmaktadır. Ebru çok kısa sürede ABD'deki hayatın televizyonlarda göründüğü kadar kolay olmadığını öğrenir. Ancak içine düştüğü batak, kendi seçimlerinin sonucunda oluşmuş bir dünyadır.
Oyuncular: Nehir Erdoğan, Jay Karnes, Patrick Muldoon, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Nilüfer Açıkalın, Fay Masterson, Hayati Akbaş, Zachary Charles.
Yönetmen: Aclan Bates
Yapımcı: Leslie Bates, Kevin Corchiani, John Safyurtlu, Chris Moore
Senaryo: Leslie Bates
(+13)
( Meleğin Sırları VCD / Kanal D Home Video / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde )
Yayın evi: Kanal D
9,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!