Fr, 26.Apr.2024 - 22:46
Vizyondaki Türk Filmleri

Kirpi (DVD)
Güven Kirac, Mazhar Alason

Kirpi Reşat evli, bir çocuk babası, yaşını başını almış ama içindeki çocuğu asla büyütememiş hem üniversiteli hem diplomalı bir işsizdir.
Tahir ise casting ajansı sahibi, evli, ayrıca standart her Türk erkeği gibi iki ayrı sevgilisi olan kıvrak zekalı ve fırlama bir tiptir…
Bu ikilinin ortak özelliği, intikam müessesesini bir hayat felsefesi olarak benimsemiş olmaları , yani kendilerine yapılan haksızlık ve kötülükleri asla unutmamakla kalmayıp büyük bir sabırla bekleyip gerekeni ne pahasına olursa olsun sinsice ve gizlice yapmalarıdır...
Bu ikilinin yolu bir gün fatura ödeme noktasında kesişince olanlar olacaktır. Her ne kadar iş sıradan bir sıra kavgasından çıksa da Reşat ve Tahir işin içinde olunca inatlaşma ve bir “intikam savaşı” kaçınılmaz oluyor.
Olaylar ilerledikçe ve Reşat bir yapıp Tahir bin yaptıkça, bunun üzerine Reşat iki bin beş yüz ile karşılık verince bu küçük inatlaşma çığ gibi büyüyerek çevrelerinde yaşayan herkesin başını belaya saran büyük bir hesaplaşmaya dönüşecektir.

Kirpi (DVD)
Oyuncular: Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Zuhal Topal, Caner Özyurtlu, Zihni Göktay.
Yönetmen: Erdal Murat Aktaş
Senaryo: Sulhi Dölek ve Atay Sözer
Yapimci Firma: Kanal D
Türü: Komedi
Filmin Süresi: 96 Dakika
(+12)
Barkod: 8697762817018
Yayın evi: Kanal D
14,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!