Fr, 03.Mai.2024 - 23:18
Tarih Kitapları

Harem'in Efendileri Seti
(1 Kitap + 1 Film Birlikte)
Harem Suare Filmi Bu Sette!

Turan Sahin
TÜRK KITABEVI, "HAREMIN EFENDILERI" SETINI IFTIHARLA SUNUYOR. 1 KITAP VE 1 FILMDEN OLUŞAN SETIMIZ 18,20 EURO YERINE ŞIMDI SADECE 9.90 EURO!.. 

HAREMIN EFENDILERI: Bu kitap Osmanlı tarihinde en çok merak edilen harem hakkında en kapsamlı tarihi çalışmadır!.. Haremde efendi olmak zordur. Gün olur kapılar zorlanır, padişah oğlunuz 'hâl' edilecek, kellesi sizden istenecektir, gün olur Kösem gibi bir perde ipiyle boğulur, Kuşçu Kapısı önüne bedeniniz serilir. (288 Sayfa) 
Harem Suare (VCD) :
Haluk Bilginer, Serra Yilmaz Yıl 1908, Yıldız Sarayı, İstanbul. Devrimin sesleri sokaklarda gittikçe yükseliyor. Sultan Abdülhamit, sarayında La Traviata operasını dinliyor. 
Sadece mutlu sonlardan hoşlanan Sultan, operanın acıklı sonunu beğenmediği için sonunu yeniden yazdırıyor, böylece Violetta ölmüyor. Aslında bu sonu cariyelerinden biri olan Safiye için yazdırıyor. 
Harem ağalarından Nadir, Safiye'yi Sultan'ın gözdesi yapabilmek için uğraşıyor. Çabalarının sonuç vermesi, Safiye'yi en sonunda Sultan'ın karısı yapıyor. Tabii bütün bunlar olurken, Nadir'le Safiye arasında bir aşk doğuyor.
Oyuncular: Haluk Bilginer , Nülifer Açıkalın , Selda Özer, Marie Gillain , Alex Descas , Serra Yılmaz.
Yönetmen : Ferhan Özpetek 
Senaryo : Ferzan Özpetek, Gianni Romoli 
Görüntü Yönetmeni : Pasquale Mari 
Konu: Duygusal, Drama (+16)
Yayın evi: Nokta Kitap
9,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!