Do, 18.Apr.2024 - 20:22
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Uğur Koşar Seti
(10 Kitap Birarada)
Allaha Koşun Kitabı bu Sette!

Uğur Koşar
Türk Kitabevi, Uğur Koşar'ın tüm kitaplarını birlikte sunuyor. 
Uğur Koşar'ın son kitabı "Allah'a Koşun"un da yeraldığı setimizde, Muhammed Bozdağ'ın çok satan "Sevgi Zekası" kitabı da bulunuyor. 
10 Kitaplik set, 84,95 Euro yerine şimdi sadece 69.90 Euro!.. www.turkkitap.de adresimizden hemen sipariş verebilirsiniz. 

Uğur Koşar, kitapları hakkında; "Ben sizi yeni bir şeyle tanıştırmıyorum, sadece sizi unuttuğunuz kendi özünüz ile tekrar buluşmanıza vesile oluyorum." diyor.
“Yaşam matematik değil bir şiirdir ve içinde nefes aldığınız bu hayat, beyinlerin gelişmesinden öte yüreklerin ve ruhun olgunlaşması ile gelen bir kutlama olmalıdır.” Diyerek Yaşamanın aslında bir sanat olduğunu anlatmaktadır.
O’nun görüşüne göre: Mutsuz insan yoktur, mutlu olacağına inanmayan insanlar vardır ve insanları yorgun kılan yaşam değil, taşıdıkları maskeler ve inandıkları kalıplardır.
"Her soru önce kendi cevabını doğurur" sözleriyle insanların aradığı cevapların aslında kendi derinliklerinde mevcut olduğunu ifade eder. 
O, yaşam yolculuğunda insanların kendilerini keşfetmeleri ve kendi derinliklerinde bulunan mevcut cevaplara ulaşmaları adına; onları sadece düşündürmeye, idrake ulaşmalarına ve baktıklarından daha derine odaklanarak Allah’ın kendilerine sunduğu hediyeleri görmelerine- kucaklamalarına yardımcı olmaktadır..." 

SETIMIZDEKI KITAPLAR:

1) Allah'a Koşun (EN YENI KITABI)
2) Allah De Ötesini Bırak 1
3) Allah De Ötesini Bırak 2 - Niyet
4) Bana Allah Yeter
5) Beş Rahmet Kapısı
6) En Güzel İsimler Allah'ındır
7) Kendini Bilen Rabb'ini Bilir
8) Rabb'in İçin Sabret
9) Yüzleşme
10) Sevgi Zekasi / İnsanlar Dünyaya Nur Yüzlü, Melek Ruhlu Geldiler 
Yayın evi: Destek Yayinlari
69,90 €
84,95 €
18 % daha ucuz

Weitere Informationen

Uğur Koşar, kitaplarında ne anlatıyor?
*Yaşam geçmiş ile gelecek arasında açmış bir çiçektir onu, sadece şimdiki anın içinde koklayabilirsin.
*Kendi hayatını yaşamıyorsan yaşadığın hayat senin değildir!
*Dışarıda Mucize Arama Mucize Sensin
*Önemli Olan Hayatın Ne Zaman Son Bulacağı Değil, Onu Ne Zaman Hissederek Yaşamaya Başladığındır.
*Ben size mutlu olmayı değil, mutluluğa dönüşmeyi gösteriyorum,.
*Yaradan Kitaplarını İnsana Göndermişken, Yaradan Peygamberlerini İnsana Göndermişken, Yaradan Cennetinin Kapılarını İnsana açmışken ve O` sana Bu Kadar Çok Değer Veriyorken; Sen Nasıl Olur da Kendine Değer Vermezsin?
*Sadece yaşamın gerçekliğine uyum sağla, ruhun ağlamaya ihtiyacı varsa ağla, gülmeye ihtiyacı varsa gül, her deneyimi yaşa, kontrol etme. Şayet kontrol edersen bütün enerjini dışarıya akıtmış olacaksın. Sessiz ol ve yaşamın akışını izle tefekkürde kal, o akışta gelen her şey bir rahmettir..
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!