Do, 18.Apr.2024 - 13:37
* MÜZIK CD

Sonsuz Ol
Ziynet Sali

Ziynet Sali’ye Sezen Aksu ve Kenan Doğulu sürprizi !

Kenan Doğulu “Ruh İkizimi İstiyorum”

Sezen Aksu “Vakit Tamam” 


Albüm çalışmalarını tamamlamak üzere olan pop müziğin sevilen sesi Ziynet Sali’ye Sezen Aksu ve Kenan Doğulu son anda birer şarkı vererek büyük bir sürpriz yaptı. 

Yeni şarkılarıyla birlikte albümünün ismini de değiştiren Sali albümüne “Sonsuz Ol” adını verdi.


Albümünü yayınlamak için gün sayan Ziynet Sali repertuarını tamamlayarak stüdyo çalışmalarını bitirdiği sırada gelen iki yeni şarkısının heyecanını yaşıyor. Sali geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu ve Kenan Doğulu’dan gelen iki yeni şarkı ile yeniden stüdyoya girerek bu şarkıların kayıtlarını da tamamladı. Sözü ve müziği kendisine ait olan “Ruh İkizim” isimli şarkısının kayıtları sırasında stüdyoda bizzat ilgilenen Kenan Doğulu ayrıca şarkıya vokal de yaparak albümde sesiyle de yer aldı. 

Her albümünde bir Sezen Aksu şarkısı seslendiren Sali “Sonsuz Ol” isimli yeni albümü için bir süredir Sezen Aksu’dan yeni bir şarkı bekliyordu. Repertuar çalışmasını tamamlamak üzereyken Sezen Aksu’yu arayarak “Benim uğurumsunuz sizsiz olmaz” demesinin üzerine “Senin için bir şey düşüneceğim” diyen Sezen Aksu bir kaç gün sonra şarkının bestesini Sali’ye yolladı. Besteyi çok beğenen Ziynet Sali’ye daha sonra sözleriyle birlikte şarkının son halini yollayan Sezen Aksu albümde “Vakit Tamam” isimli eseriyle yer alıyor. 

Repertuarı “Yıldızlar Geçidi” gibi. Pop müzikte sayısız hite imza atmış çok değerli bir çok söz yazarı ve bestecinin eserlerini yorumlayacak.

Yaklaşık 3.5 yıllık bir aranın ardından yayınlayacağı yeni albümünde bir çok değerli müzisyen, söz yazarı ve besteciyle çalışan Ziynet Sali tam 14 şarkı seslendirdi. Aranjelerini Ozan Doğulu, Ozan Çolakoğlu ve Mustafa Ceceli gibi başarılı müzik adamlarının yaptığı albümünde söz ve besteler Sezen Aksu, Kenan Doğulu, Atilla Özdemiroğlu, Pakize Barışta, Yıldız Tilbe, Sıla, Onur Baştürk, Sinan Akçıl, Zeki Güner’ e ait. Çıkış şarkısı söz ve müziği Zeki Güner’e ait olan “Alışkın Değiliz” ile radyoların play listlerine hızlı bir giriş yapan sanatçının ilk video klibi önümüzdeki günlerde Murad Küçük tarafından çekilecek. Albümün fotoğraf, kartonet ve billboard gibi kreatif görsel çalışmalarını ise Nihat Odabaşı gerçekleştiriyor. 

Albümdeki Eserler:

Alışkın Değiliz
Ruh İkizim
Dün Gece
Deli
Favori Aşkım
Yine Geceler
Yanabiliriz
Vakit Tamam
Herşey Güzel Olacak
Yenilik Var
İstanbul
Senden Sonra
Senin Olsun
ISBN: 8680126130090
9,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!