Do, 25.Apr.2024 - 21:44
* MÜZIK CD

Son Nefesim
Kolpa

Türk rock müziğin başarılı genç gruplarından KOLPA, "Son Nefesim” single albümlerini Pasaj Müzik etiketiyle yayınlandi. Sözleri Barış Yurtçu, Haluk Kurosman ve Tuna Velibaşoğlu’na bestesi Barış Yurtçu’ya ait “Son Nefesim” şarkısının prodüktörlüğünü Haluk Kurosman yaptı.

Şimdi sıra kendi şarkılarında!..

Konserlerinde yıllardır kendilerine has tarzları ile yorumladıkları cover şarkılar ile geniş bir dinleyici kitlesinin takip ettiği “KOLPA” geçtiğimiz yıl yayınladıkları Maximum albümünde yer alan "Böyle Ayrılık Olmaz" coverı ile birçok müzik listesinde bir numaraya kadar yükselmişti. 4 ayda verdikleri 70 konser sayesinde seyircisi ile buluşan grup şimdi ise kendi şarkıları ile listeleri zorlamaya hazırlanıyor.

“Son Nefesim” videosu single yayını öncesi müzik kanallarında ve internette yayınlanmaya başladı.

İnteraktif cd olarak hazırlanan grubun yeni single çalışmasında “Son Nefesim” ve “Böyle Ayrılık Olmaz” şarkıları ve şarkıların video klipleri yer alıyor. 

Barış Yurtçu ( vokal/gitar), Cenk Taner Sönmez (gitar/vokal), Bora Yeter (bas gitar) ve Samuray ….( davul) dan oluşan KOLPA, 2004 yılında İstanbul’da kuruldu. Rock müziğini pop, dance gibi çeşitli türlerle birleştiren grup Pasaj Müzik etiketi ile, 2009 yılında “Hayat Senin” ve geçtiğimiz Nisan ayında “Maximum” albümlerini yayınladı.
Albümdeki Eserler:

Son Nefesim
Söz: Tuna Velibaşoğlu, Haluk Kurosman, Barış Yurtçu Müzik: Barış Yurtçu
Böyle Ayrılık Olmaz
Söz & Müzik: Adnan Ergil
Böyle Ayrılık Olmaz (Video Klip)
Söz & Müzik: Adnan Ergil
Son Nefesim (Video Klip)
Söz: Tuna Velibaşoğlu, Haluk Kurosman, Barış Yurtçu Müzik: Barış Yurtçu
ISBN: 8697406641207
Yayın evi: Pasaj Müzik
4,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!