Sa, 20.Apr.2024 - 11:15
Vitrindeki Kitaplar

Sizi Mutlu Edecek
Kitaplar Seti
(4 Kitap Birarada)
Adım Adım Mutluluk

Zülfikar Özkan
Daha çok mutlu olmak ister misiniz?
Kendinizi kötü hissetmekten kurtarmak ister misiniz?
Bir kuş kadar hafif olmak, hayata tozpembe bakmak ister misiniz?
O zaman, sizi mutlu edecek kitaplar bekliyor!..
Üzgün, sıkılmış, depresif halinize bir daha dönmemek üzere veda ediyorsunuz!...

4 Kitap Birarada 34.50 Euro yerine şimdi sdece 19.80 Euro!..

Setimizdeki Eserler:

1) Adım Adım Mutluluk / Zehra Tezvaran :

Bu kitap bu güne kadar okuduğunuz kişisel gelişim kitaplarından farklı. Çünkü size ne yapmanız gerektiğini diğer kitaplar gibi anlatmıyor. Elif hanım her gün aynı işi yapmaktan sıkılmış; günlük hayatın aynılığından şikayetçi ve mutsuz... O çoğumuzun zaman zaman içine düştüğü durumda yani. Bir gün nasıl mutlu olacağını öğrenmek için doktora gidiyor. Ve "Adım Adım Mutluluk" yolculuğu başlıyor. 

2) Hayatı Güzel ve Anlamlı Yaşamak / Hasan B. Yazıcı: 

Hayatı güzel ve anlamlı yaşamaya çalışan birinin kaleminden çıkan bu kitap; - "Mutluluğu nasıl yakalayabiliriz?" sorusunun cevabını,
- Sevginin muhteşem gücünü,
- Zamanı verimli ve etkin kullanabilmeyi,
- Dengeli ve uyumlu bir hayat geçirebilmeyi,
- Evlilikte aranan eşi bulmayı ve aranan eş olarak kalmayı,
- Çalışma hayatında verimli bir insan olabilmeyi,
- Dengeli beslenerek, stresten uzak kalarak uzun ve verimli bir ömür geçirebilmenin altın kurallarını örnekler ve akıcı bir ömür geçirebilmenin altın kurallarını örnekler ve akıcı bir üslupla anlatıyor.

3) Mutluluk ve Başarı Yolları / Zülfikar Özkan :

Günümüz insanı hayatın güzelliklerini yeteri kadar farkedemiyor. Stres, kuşku, kaygı, hırçınlık, gerginlik, iş yoğunluğunun altında ezilme, suçluluk duygusu ve kendini yetersiz görme gibi çok sık yaşanan olumsuz duygular, insanı yıpratmakta ve bunalıma sürüklemektedir. 
Aslında çok kazanmak isteyen her işadamının, güzel ve bakımlı olmaya çalışan her kadının, çalıştığı yerde en üst konuma çıkmak isteyen her elemanın, okulunun en başarılısı olmak isteyen her öğrencinin ve sanatının zirvesine ulaşmak isteyen her sanatçının amacı, mutlu olmaktan başka nedir ki?.. 
Elde etmek istedikleriyle ve ulaşmak istedikleri hedefleriyle iç huzura kavuşmak ve mutlu olmak değil midir?.. 
Peki o zamana kadar bekleyecek miyiz?
Mutluluğumuzu ertelemeye hakkımız yok!.. Stres, kuşku, kaygı, hırçınlık, gerginlik, iş yoğunluğunun altında ezilme, suç duygusu ve kendini yetersiz görme gibi olumsuz duygu ve düşünceleri olumluya dönüştürmenin, böylece daha sağlıklı ve toplum oluşturmanın yöntemleri bu kitapta sunulmakta...

4) Umudunu Kaybetme / Murat Tunali :

Mutlu bir yaşam istiyorsan Umudun Kaybetme!.. 
Pers hükümdarı iki mahkûmu ölümle cezalandırır. Mahkûmlardan biri hükümdara eğer canını bağışlarsa çok sevdiği atına bir yılda uçmayı öğreteceğini söyler. 
Bu vaat karşısında şaşıran hükümdar, mahkûmun canını bir yıl için bağışlar. Ölüme gitmekte olan mahkûm diğerine ümitsizce atların uçamayacağını ve yalnızca kaçınılmaz sonu geciktirdiğini söyler. 
Ardından şöyle bir cevap alır: “Doğru. Ancak kendime bir yıl içinde sırasıyla gerçekleşme ihtimali olan dört özgürlük şansı veriyorum. Birincisi, hükümdar ölebilir. İkincisi, at ölebilir. Üçüncüsü, ben ölebilirim. 
Dördüncüsü, belki at uçmayı öğrenebilir. Umut, insan hayatında bazen her şeydir. Bazen de çok az şey. Ancak şu bir gerçek ki, “Umut” bir kapıdır. Yaşamak istediğiniz hayata açılan bir kapıdır. Onu hiçbir zaman kaybetmek istemezsiniz. Elinizdeki kitapta; bu kapıyı araladığınızda başarıyı, sağlığı, mutluluğu, mükemmel iletişimi ve hayata dair birçok güzelliği görme imkânı bulacaksınız…

4 Kitap Birarada 34.50 Euro yerine şimdi sadece 19.80 Euro!..
Yayın evi: Hayat Yayinlari
19,80 €
34,50 €
43 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!