Di, 16.Apr.2024 - 07:38
Dini Kitaplar

Ramazan Kampanyasi
(11 VCD + 3 Kitap + 1 Cd + 2 Hediye Kitap)
TV'deki Kampanyamız

Türk Kitabevi, "Büyük Ramazan Paketi" hazırladı!.. 
11 VCD, 3 Kitap, 1 Cd ve 2 hediye kitap, 2 Hediye CD'den oluşan paketimizde ayrıca evinizde ve işyerinizde bulunması gereken 5 Dua kartı da yeralıyor!...

Setimizdeki Eserler:

* Kuran ve Namaz Öğretim Seti 10 VCD
* Kuran-ı Kerim Meali/ Diyanet Işleri Baskanlığı / 1. Hamur Baskı
* Büyük Dua Hazinesi
* Hatim CD'si / Fatih Collak 
* Yasin-i şerif ve Namaz Sureleri, Dualar VCD'si (Görüntülü)
* Arapca ve Türkce Mealli Yasin-i şerif

Hediyelerimiz:

* Islam Peygamberi Hz. Muhammet Ansiklopedisi (2 Cilt / 1172 Sayfa) HEDIYE! 
* Aliya Izzet Begovic'in Hayatini anlatan 2 CD'li Set! HEDIYE! 
* 5 Dua Kartı (Evinizde ve işyerinide bulunmasi gereken dualar!) HEDIYE!
* 10,- Euro Değerinde Hediye Kuponu (Gutschein)!.. Bir sonra ki alişverisinizde kullanacaksınız!.. 

Kuran ilimlerinden ilk uğraşılması lazım gelen şey, lafızların, yani tek tek kelimelerin manalarını bilmektir. Bu bakımdan bu manalar; bina yapmak isteyen bir kimsenin ilk önce kerpiç ve tuğla temin etmesi gibidir.
Bu sadece Kuran ilmi için faydalı değildir, aynı zamanda şeriat ilimlerinin hepsi için de lazımdır. Binaenaleyh Kuran kelimeleri Arap dilinin özü ve kaymağıdır; aracı ve hayati öneme haiz organıdır... 
Fakih ve hekimler hüküm ve hikmetlerinde ona dayanır, mahir şair ve konuşmacılar nazım ve nesirlerinde onu örnek alırlar. Onlar ve onlardan türeyen diğer lafızlar; onlara nisbetle güzel meyvelere göre kabuk ve çekirdek, buğday özüne oranla elenti ve saman gibidir (el Müfredat, s. 5, 6).
...Kuran-ı Kerim'de 7500 kelime vardır.7500 kelime bilen bir kimsenin nasıl bir ifade gücüne sahip olacağı kendiliğinden ortaya çıkar.
Bu kelime mealinin en bariz bir özelliği okuyucuyu kelime ile bire bir yüz yüze getirmesidir. Her kelime geçtiği yerde ne anlama gelmişse o gösterilmiştir. Toplu mana verilerek seçme ve ileriye adım atması okuyucuya bırakılmamıştır. Ayrıca kırık mana dediğimiz bu anlamlardan meal çıkarma zor olacağından hemen yanına her ayetin düz meali verilmiştir. Bu durumda okuyucu az bir emekle kendi meal verme imkanına kavuşturulmuştur.
Yayın evi: Atlas
49,90 €
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!