Di, 19.Mär.2024 - 06:51
Aile ve Saglik Kitaplari

Mutluluk Kürleri Seti
21 Günde Yeni Nesil Beslenme
(2 Kitap Birarada)

Ümit Aktaş
21 günlük beslenme modelini uyguladığınızda
kendinizi hiç olmadığınız kadar enerjik ve dinç hissedeceksiniz!..

Dr. Ümit Aktaş'ın en yeni kitabı "Mutluluk Kürleri" ve Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun çok satan kitabı  "Yaşasın Hayat" şimdi birlikte kampanya!.. 2 Kitap Birarada  33,- Euro yerine 15.90 Euro!.. Bu kampanya sadece Türk Kitabevi'nde var!..

SETIMIZDEKI ESERLER:

1) Mutluluk Kürleri / Ümit Aktaş :

Mutluluk sağlıkla, sağlık mutlulukla mümkündür. Bağışıklık sisteminin dengeli ve güçlü çalışmasının ilk şartı yaşam sevincidir. Doğru beslenme ve bitkisel kürlerin gücüyle yaşamdan keyif alabilirsiniz.
Bu kitap modern yaşamın en önemli sorunlarına, bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış gerçeklerin ışığında bakıyor. Katkı maddeleriyle dolu işlenmiş gıdalarla gelen depresyon, stres, hâlsizlik, fazla kilolar ve uyku problemi, vücudunuzun imdat sinyalleridir. Bu sorunları ilaçlar çözmez, aksine daha da kötüleştirir.
Şifa gıdanızdadır.
Mutluluk Kürleri'ni yeni başlangıçlara vesile olması için yazdım. Kitaptaki 21 günlük beslenme modelini uyguladığınızda…
Kendinizi hiç olmadığınız kadar enerjik ve dinç hissedeceksiniz!
Fazla kilolarınızı vereceksiniz. Hem de hiç aç kalmadan!
Uykunuz düzene girecek!
Depresyondan kurtulmaya başlayacaksınız!
Hayata pozitif bakacaksınız!
Ve kendinizi hiç olmadığınız kadar mutlu hissedeceksiniz!

En önemlisi, Mutluluk Kürleri'ni okuduğunuzda,
şifanın fıtratı ile oynanmamış gerçek gıdada olduğunu anlayacaksınız. Hipokrat'ın binlerce yıl önce söylediği gibi:
"Besininiz ilacınız, ilacınız besininiz olsun." (312 Sayfa)

2) Yaşasın Hayat Viva la vita! / Prof. Dr. Osman Müftüoğlu

Tıp, tek başına çare olmaya yetmiyor. Bu yüzden "Yaşasın Hayat", deyim yerindeyse testi kırılmadan yol göstermeye çalışıyor. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, bu diziden neyi amaçladığını kitaba yazdığı "Önsöz"de şöyle anlatıyor:

"Bu kitap, daha iyi, daha keyifli, daha uzun yaşanan, yaşandıkça ve yaşlandıkça birleştiren, dinginleştiren... daha üretken, sevecen, hoşgörülü, iyimser, güvenli, daha az eleştirip daha çok öven, ilgi ve sevgi göstermeyi, takdir etmeyi bilen, dostluğa, sınırsız bir yardımseverliğe öncelik veren... beden/ruh/akıl örgüsü –örgütlenmesi– tam bir işbirliği halinde tıkır tıkır işleyen; daha iyi uyuyan, koklayan, işiten, gören, düşünen ve sevişen; daha düzenli ve dengeli beslenen, egzersizin önemini bilen, daha neşeli ve huzurlu yeni bir hayatın başlangıcıdır." (340 Sayfa)
Yayın evi: Hayykitap
15,90 €
33,00 €
52 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!