Fr, 19.Apr.2024 - 20:59
* MÜZIK CD

Kalp Gözü
Çelik

Çelik, yeni bir “hit şarkılar kokteyli” ve yeni bir albüm ile karşınızda.

DUMAN ALTINDA KALAN AŞKLARA!..

“Kalp Gözü” ismini verdiği albümünde Çelik, 3 yepyeni şarkısını hayranlarıyla paylaşıyor. Albümün ilk klibi de olan “Kibritçi Kız”da sigara gibi tüketilen bir aşkı anlatan sanatçının diğer 2 şarkısı; yazın bol bol dinlenecek hareketli “Üstü Açık Araba” ve ''Sana da Yazık, Bana da Yazık”. Ayrıca “Kibritçi Kız”ın akustik bir versiyonu da albümdeki yerini alıyor. Şarkıların tüm söz ve müzikleri Çelik'e ait. 

“Uslu Çelik” firması ile sponsorluk anlaşması yapan Çelik, albüm yayınlanmadan 170.000 tanesini firma ile ortaklaşa yapılan anlaşma sayesinde çok yakında bir gazete ile ücretsiz olarak hayranlarına ulaştıracak. Müzik sektöründe satışların tam da tıkandığı bir noktada gerçekleşen bu sponsorluk anlaşmasının büyük dikkat çekmesi bekleniyor. 

Yapımcılığını STATU PRODUCTION firmasının yaptığı "Kalp Gözü" ismini verdiği yeni albümü ile müzik listerinin üst sıralarında kendini hemen gösteren Çelik, bu albümde yer alan "Kibritçi Kız" isimli şarkısının klip çekimini tamamladı. Klipte Çelik'e 19 yaşındaki Brezilya'lı Model PALOMA eşlik etti ve ikilinin klip çekimlerindeki yakınlıkları dikkatlerden kaçmadı. Çekimlerinin bir kısmı Polonezköy LEGEND HOTEL ve onun çiflik evinde tamamlanan klip 2 gün sürdü. Sanatçı, Paloma ve tüm oyuncuların saç-makyaj işleri Ahmet Yıldırım stüdyo tarafından yapıldı... 

Çelik diyor ki: 'Artık şarkılarım konuşsun'... 

1985 yılında İTÜ Devlet Konservatuarında başlayan, aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Fakültesi’nde yüksek lisans ve doktora yaparak tamamlanmış akademik bir kariyer.

12 albüm. 

Her albümde Meyhaneci, Hercai, Güle Güle, Bu Şehirde, Dilberim, Cici Kız, gibi birçok hit şarkılar. 

İzel için bestelenmiş “Kızımız Olacaktı!“

Ebru Gündeş ile yapılmış “Sen yoluna ben yoluma” düeti, Erkin Koray gibi Türk pop müziğinin efsane bir ismi ile yapılmış “Öyle Bir Geçer Zaman ki “ cover ve aranjesi, Halen Sting konserlerinde çalan “Grammy ödüllü Kipper” ile uluslararası bir albüm, “İzel-Çelik-Ercan” grubuyla Hürriyet gazetesi, Kelebek ödüllerinde “yılın grubu” Kral Tv müzik ödüllerinde “Hercai” ile “yılın şarkısı” ödülü, Sayısı binleri geçen konser, imza günü, radyo ve tv programı..

Gerçekten de 25 senelik akademik, profesyonel ve adeta şarkıların konuştuğu bir kariyer. 

İçimde bir kız var.

“Kibritçi Kız “isimli şarkımda, içimde sakladığım kızı ortaya çıkardım ve hayalini kurduğum aşkı bu kızı konuşturarak anlattım.

Ben böyle sevmek ve böyle sevilmek isterim ve eminim ki her kadın ve erkek böyle sevilmek ister. 

Çelik, stüdyoda iken bizimle yaptığı sohbetlerde işte bu sözleri söyledi. 

Bu düşüncelerle yıllarca şarkı sözü yazan Çelik, sizce de “duyguların yeminli tercümanı” olmamış mı? 
ISBN: 8680147000013
10,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!