Di, 19.Mär.2024 - 05:58
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Kahraman Tazeoğlu'nun
Unutulmaz Kitapları Seti
(3 Kitap Birarada)

Kahraman Tazeoglu
Türk Kitabevi, kitapları satış rekoru kıran Kahraman Tazeoğlu'nun 2 kitabını şimdi hediye kitapla birlikte sadece 14.90 Euro'ya takdim ediyor!.. 

Kahraman Tazeoğlu diyor ki: "Zordur sadakat; gerçekten sevmeyince insan..."

SETIMIZDEKI ESERLER:

1) Mor / Kahraman Tazeoğlu (Yeni Kitabi)

Kimi seviyorsan kalbinin ülkesi orası oluyor. Sonra bir gün gözlerine bir bakıyorsun; orada yoksun! Onunla kaybettiğini onsuz nasıl bulacağını bile öğretmeden gidiyor. "Aşkın sağ olsun" diyemiyorsun. Koca bir orman yanıyor içinde ama bir tek sen kül oluyorsun. Sadece bir insanı değil kirpiklerinden hayata tutunduğun bir aşkı kaybediyorsun. Ağlıyorsun. Kimi gözyaşları yanağını ıslatırken geçmişini temizler. Temizleniyorsun. Kendini, doğuma iki canla girip yapayalnız çıkan bir anne gibi hissediyorsun. Sana ait olanı doğururken kaybediyorsun. Ama hiçbir zaman onu içinde öldüremiyorsun. Kalbinden çıkaramadığını kabrine kadar götürüyorsun. Zaten o içimizde öldüremediklerimiz değil midir bizi sevmediklerimizle yaşamaya mahkûm eden?

İnsan yalnızca mutlu olduğu zaman dilimine hayat diyor... Gerisi yaşamaya çalışmak. Unutma! Hayal ettiğin kadar hayal, gerçekleştirebildiğin kadar gerçeksindir. Bazı şeyleri değiştirebilmek içinse bildik acıları yeniden yaşaman gerekir. Ve kimsenin mutsuzluğu hayatı kadar uzun sürmemelidir.  (216 Sayfa)

2) Allaha Emanet Ol / Kahraman Tazeoğlu:

Allah'a emanet edilmek, Yaradan'ın rahmet yağmuruna şemsiyesiz bırakılmak, onun vereceği derde de, kedere de, ihlasa da, sınava da, huzura da layık olunabilecek sıfatta olmak demekti. Biri sende bu sıfatı görebilmişse, sen o sıfatta görülmüş olmanın hakkını vereceksin, tefekkür edeceksin, Rabb'ine teslim olacaksın. Biri seni Allah'a emanet etmişse seni görmeden ölmez. Biri seni Allah'a emanet etmişse kimse seni çalamaz. Bir insanın emanet edileceği en güvenli yer arşıâlâdır. Biri Allah'a emanet edildiğinde eksiksiz ve bozulmadan, bırakıldığı gibi geri alınır. Zeynep, giderken onu inandığı güce emanet etmişti. Furkan'ı hayatta tutan şey de işte bu oldu.

3) Hediye Kitap: Allah'a Bırak Olmuş Bil / Bilal Civelek.

Dünya bir tuz yüküdür insanoğlunun sırtında. Kimi yük, ağır belimizi büker, kimi aklın sınırlarını zorlar, kimi bu sınavda, nefesimizi keser...

Bu zorlu sınav kulvarını kolaylaştıran tek güç duadır. Dua; kudret sahibini yardıma çağırmaktır, O'nu anmaktır, O'na yüreğimizle yazdığımız dilekçedir.

Mutlaka cevap yazılan bir yakarıştır. Yeter ki yakarışın şeklini ve dozajını bilelim. Gel birlikte yakaralım! Öylesine tek düze, sıradan bir yakarış değil, istediğimizi alan yürekten bir yakarış olsun!
Ne dersin? Omuzlarındaki yükü Allah'a bırakmaya var mısın?.. (292 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi.
Yayın evi: Destek Yayinlari
14,90 €
18,70 €
21 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!