Do, 28.Mär.2024 - 12:35
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Sosyal Medya
Bu Kitaplari Konusuyor
(2 Kitap Birarada) 
Miraç Çağrı Aktaş'ın Yeni Kitabı Bu Sette!

Miraç Çağrı Aktaş
SOSYAL MEDYA BU KITAPLARI KONUSUYOR!.. FENOMEN YAZARLARIN, FENOMEN KITAPLARI!..

Türkiye'nin birer fenomene dönüşen genç yazarları...  Kitap fuarlarindakii mza günlerinde onların önünde uzun kuyruklar oluşuyor.

SETIMIZDEKI ESERLER: 

1) Sen On Yedi Yaşımsın / Miraç Çağrı Aktaş :

 
Seni ''canımın içi'' diye sevecek birini kaybettin. Şimdi hiçbir can nefes olmayacak sana. Daha çok sevileceğini umarak gittiğin yerde sıkışırsa kalbin, elini kalbine koy. Çünkü o acı benim. O sıkışmayla sana, bizi bitirme çabalarını ve hiçe sayışlarını hatırlatmaya geleceğim. Biliyor musun sevgilim? Seni sevdim. Bir insan hayatında ne kadar çok ve ne kadar güzel sevebilirse, o kadar sevdim. Bu da benim yenik zaferim… Sen benim ilk çaresizliğim, sen benim ilk yenilgimsin... (160 Sayfa)

2) Tin / Nevşah Fidan Karamehmet :

Altın Kitabın Sırları kitabının yazarı Nevşah Karamehmet'ten üzerinde çok konuşulacak sarsıcı bir roman...

Dünle bugünün, sevgiyle sevgisizliğin, kurtuluşla yenilginin, kazanmakla kaybetmenin, insanlıkla insanlık dışının iç içe geçtiği yaşamsal şifrelerle dolu Tin, çoktan yaşanmış bitmiş bir dünya hikayesinin tekrarlanıp duran sanrısından uyandırıyor okuru. "Tin, Töz, Nefs" üçlemesinin ilki olan bu kitap, aşkla, bağımlılıkla, ahlakla, değersizlikle ve çürümüşlükle sınanan birbirinden renkli kadın ve erkek kahramanların emsalsiz deneyimlerini ustalıkla kurgulanmış bir olaylar zinciri içerisinde anlatıyor.

Muhafazakar bir ailenin mazbut kızı olarak yetişen Fatma sevdiği adamla evlendiğinde onu lüks, konfor, günah ve ihtirasla dolu yeni bir hayat bekliyordur. Uğruna eski hayatını ve ailesini terk ettiği kocasıyla ortalama şartlarda heyecansız, tekdüze ve sözde sorunsuz bir hayat yaşadığını düşünürken ertelediği kadınlığını, yaşamayı göze alamadığı bastırılmış ihtiraslarını komşuları Selim sayesinde keşfetmeye başladığında kocasıyla yaşadığı ilişkiyi de sorgulamaya başlar. Fatma ve Selim, yüzlerce yıl önce başka bir hayatta karşılaşmış olduklarını hatırlamamaktadır henüz. Ancak eski hayatları, bugün yaşadıkları yeni hayatın da habercisidir aslında. Asu ve Behçet de yüzlerce yıl önce tanımışlardır birbirlerini. Yarım kalan aşklarını yeni hayatlarında yeniden yaşatabileceklerinden ikisi de emin değildir aslında. Yüzyıllardır kendini yazmaya devam eden Altın Kitap, Asu'nun elinde yeniden insanlığa hakikati fısıldamaya hazırlanır!.. (280 Sayfa) 

Yayın evi: Destek Yayinlari
16,90 €
23,40 €
28 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!