Sa, 20.Apr.2024 - 05:52
Tarih Kitapları

Hürrem ve Harem Seti
(1 Kitap + 1 Film + 10,- Euro Hediye Kuponu)

Demet Altinyeleklioğlu
HAREM HAYATINI MERAK EDENLER, BU SET SIZIN ICIN!.. KACIRMAYIN!..
Hürrem, tarihi gerçekler ve kimi gerçek karakterler kullanılarak kurgulanan bir roman!... Tam 825 Sayfalık dev roman!..
Harem Suare ise, Harem hayatını anlatan ve Haluk Bilginer'in oynadığı nefis bir film!..
Türk Kitabevi, "Moskof Cariye Hürrem" kitabını ve "Harem Suare" filmini şimdi birlikte sadece 19.80 Euro'ya takdim ediyor!.. 
Yazar, "Hürrem kitabında, 16. Yüzyılın saray atmosferine, kokusuna, rengine, dokusuna ve duygusal haritasına da yeniden hayat veriyor 16. yüzyılın özellikle ilk yarısına hiç kuşkusuz Osmanlı Hakanı Kanuni Sultan Süleyman, İngiltere Kralı Sekizinci Henry ve Kutsal Roma Germen İmparatoru Şarlken damgasını vurmuştu. Bu hükümdarların iktidar mücadesi ve savaşları kadar aşkları da tarihin seyrini değiştirdi. Sultan Süleyman ve güzel cariyesi Hürrem, Sekizinci Henry’nin başını kestirerek öldürdüğü iki kraliçesinden biri olan Anne Boleyn ve Şarlken’in Avrupa’yı din savaşlarına sürüklemesinde başrolü oynayan karısı Isabella… Birbirini tanımayan bu üç güzel kadının, hemen hemen aynı yıllarda iktidar mücadelesi verdiği üç saray, romanlara, filmlere, TV dizilerine ilham veren büyük aşklara, inanılmaz entrikalara, komplolara, kanlı cinayetlere sahne oldu. Fakat bu öykülerin hiçbiri; haremle, dünyanın en kudretli hükümdarı Sultan Süleyman arasındaki tehlikeli yolda yürüyen Hürrem’in macerası kadar masalsı değildi.
HAREM SUARE (VCD)
Safiye, bir paşanın Kahire'deki bir köle tüccarından satın aldığı ve Sultan II. Abdülhamit'e hediye ettiği İtalyan asıllı bir cariyedir. Yıl 1908'dir ve devrim kapıdadır. Harem'deki cariyeler ise dışarıdaki hayattan tamamen izole edilmiş, padişahın gözdesi olup onun çocuklarını doğurmak ve gelecekteki sultanın annesi olabilmek için uğraşmaktadır... Harem Ağalarından Nadir Ağa, Safiye'nin padişahın gözdesi olmasını sağlamaya çalışmaktadır. Fakat bu sırada Nadir ile Safiye arasında tensel bir yaklaşım ve aşk başlar. (Filmin Yaş Sınırı: +16)
TÜRK KITABEVI, bu seti sipariş eden her müşterisine bir sonra ki alişverişinde kullanmak üzere 10,- Euro değerinde Hediye Kuponu (Gutschein) de gönderecek!.. 
Yayın evi: Artemis
19,80 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!