Di, 23.Apr.2024 - 08:35
* MÜZIK CD

Hayrola
Hande Yener

Dinamit gibi bir albümle, dinamik bir Hande Yener geliyor! Hande Yener, yeni albümü ve hazırladığı olağanüstü sahne show'u ile hayranlarıyla buluşmaya gün sayıyor.
Hande Yener'in 'Hayrola?' isimli yeni albümü 6 Nisan’da Avrupa Müzik markası müzik marketlerde yerini alacak. Geçtiğimiz haftalarda yeni imajıyla çekilen fotoğrafları basında yer alan sanatçının son albümü hit şarkılarla dolu. Albümde Hande Yener'in rock müziğin güçlü sesi Teoman ile de bir düeti bulunuyor.
Bu yazın en çok dinlenecek albümü olan 'Hayrola?' için Hande Yener, “Bu albüm yepyeni bir enerjiyle doğdu. İçimdeki beni dışarı çıkardım. Saklı kalmış hissettiğim her şeyi bu albümde anlattım. Bugüne kadar yaptığım albümler içinde en iyisi bu oldu. Gelen yoğun siparişlerden de çok memnunum albüm çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum ” diyor.

Albümdeki Eserler:

1 Hayrola / Feat. Teoman
2 Ok Yay
3 Arsız / Teoman
4 Deliler / Ali Seval
5 Senden Uzakta / Feat. Ali Seval
6 Narsist / Feat. Ali Seval
7 Ne Rüya / Feat. Ali Seval
8 Siz
9 Sarhoş Dünya
10 En Uzun Gece
(Hayrola? / Hande Yener / Avrupa Müzik / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde )
TELEFONLA HIZLI SİPARİŞ: 069 / 25 05 06
Yayın evi: Avrupa Müzik
7,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!