Fr, 19.Apr.2024 - 16:49
* MÜZIK CD

Gökhan Keser
Gökhan Keser

Uzun süredir müzikal çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ve bazı sanatçılara albümlerinde vokalist olarak eşlik eden yeni neslin pop müzik sanatçısı Gökhan Keserin kendi adını taşıyan ilk albümü Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldi.

Sanatçı geçtiğimiz sene müzik piyasasına merhaba dediği single çalışması, sözü Sıla Gençoğluna, bestesi ise Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadıra ait olan "Hadi Ordan"ı müzikseverlerin beğenisine sunmuş ve çalışmada kendisine son dönemlerin en başarılı Pop müzik sanatçılarından Sıla eşlik etmişti.

8 şarkı ve 2 remix olmak üzere toplam 10 şarkıdan oluşan albümün prodüktörlüğünü son yıllarda bir çok başarılı işe imza atan Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır üstlendi. Albümde sanatçının kendi beste ve sözlerinin yanı sıra Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadıra ait şarkılar da yer aldı. Ayrıca; Sıla, Efe Bahadır, Tuba Önal ve Sibel Gürsoy gibi isimler albümde sanatçıya vokal yaptı. Can Hatipoğlu imzalı Bazen ve Arzu Alsan imzalı Hadi Ordan "remix"leriyle albümün kapanışı yapılıyor.

2012 yılında albümünü çıkarmadan önce yeni yıl dileği tadında olan çıkış şarkısı "En Kötü Günümüz Böyle Olsun"u radyolar ve dijital platformlar üzerinden dinleyiciler ile buluşturan ve dinleyicilerden tam not alarak müzik listelerine hızlı bir giriş yapmayı başaran Gökhan Keser, aynı şarkıyı kliplendirdi ve klibin yönetmenliğini de Serdar Ferit üstlendi.

Doğulu ve Babajım stüdyolarında yapılan titiz bir çalışmanın ürünü olan albümün fotoğrafları ise Gökhan Ertem tarafından çekildi. Gökhan Keser kendi adını taşıyan ve uzun süredir üstünde çalıştığı bu albümü ile müzik piyasasında adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor.
Yayın evi: Splendid Film
9,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!