Di, 19.Mär.2024 - 06:18
Aile ve Saglik Kitaplari

Başarıya Götüren ve Geliştiren Aile Seti
(3 Kitap Birarada)

Dogan Cüceloglu
"Anne-baba olmak çocuklarımıza verebileceğimiz en büyük armağandır..."

Yazar Doğan Cüceloğlu'nun en çok satan kitapları birarada!..

3 Kitap birarada 29,10 euro yerine şimdi sadece 21,- Euro!..

SETIMIZDEKI ESERLERIMIZ:

1) İletişim Donanımları (Yazarın En çok Satan Kitabı) :

Keşke”siz Bir Yaşam İçin İletişim Donanımları..." “Keşke çocuğumla daha çok zaman geçirseydim!”

“Keşke vicdanımın sesini dinleseydim!” “Dilim tutulsaydı da keşke söylemeseydim!”

Ne kadar sık duyarsınız ‘keşke’ sözcüğünü. “Şimdi bildiğimi keşke gençliğimde bilseydim!” diyen kişi, verdiği yanlış kararlardan duyduğu pişmanlığı dile getirir. Haksız mı? Bize verilen şu ömürden başka neyimiz var?

‘Keşke’siz bir yaşam için kim olduğunu ve ne istediğini bilmek yetmez, varoluşunu yaşamayı ve paylaşmayı da bilmek gerekir. Düşünürseniz, pişmanlıklarınızın çoğunun insan ilişkilerinden kaynaklandığını görürsünüz.

İletişim Donanımları, ailede, işyerinde ve toplumda sağlıklı insan ilişkilerine önem veren, ‘keşke’siz bir yaşam isteyen insanlar için yazıldı; yaşamınızın sonunda, “Keşke kendi hayatımı yaşayabilseydim!” dememeniz için!.. (200 Sayfa) 
2)  Başarıya Götüren Aile :  

Bu kitap, çocuğunun başarılı olması için, “Çok çalış oğlum/kızım,” demenin ya da tüm maddi olanaklarını seferber etmenin ötesinde bir şeyler yapmak isteyen anababalara yol göstermek amacıyla yazıldı. Her anababa, okul başarısı için çocuğuna yardımcı olmak ister. Ama öğrenme sürecinin bilimsel temellerini kavramadan atılacak her adım, iyi niyetli de olsa, çocuğu engelleyebilir. Başarıya Götüren Aile, sınav döneminde çocuklarına destek olmak için doğru ve etkili yöntemler arayan tüm anababalara kılavuzluk edecek.

3) İçimizdeki Çocuk :


"Yaşamımıza Yön Veren Güçlü Varlık" İÇİMİZDEKİ ÇOCUK, yaşamımıza yön veren güçlü bir varlıktır. İçimizdeki Çocuk ve içimizdeki Ana-Baba, duygu, düşünüş ve davranışlarımızı sürekli yönlendirdiği halde, çoğu kez onların varlığından bile haberdar olmayız.

Bu kitap, içinde yetiştiğiniz ailenin ve yakın çevrenin sizin iç dünyanızı ve şimdiki duygu, düşünüş ve davranışınızı nasıl etkilediğini incelemektedir.

Doğan Cüceloğlu, İç Çocuk ve İç Ana-Baba ilişkisinin nasıl oluştuğunu, bu ilişkinin duygu, düşünüş ve davranışlarımıza nasıl yansıdığını günlük örnekler kullanarak sağlam mantıksal kurgusu ve yalın anlatımıyla veriyor. İç dünyasına denge, ahenk ve huzur getirmek isteyen okura bir program çerçevesinde alıştırmalar sunuyor. 
Yayın evi: Remzi Kitabevi
21,00 €
29,10 €
28 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!