Sa, 20.Apr.2024 - 10:07
Aile ve Saglik Kitaplari

Evlilik Sanati 1

Selin özkök Karacehennem
İstanbul Üniversitesi Pedagoji Bölümü'nden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde asistan olarak "Eğitimi Zor Çocuklar" üzerine yüksek lisans yaptı.
Uzun yıllar Amerika ve İsviçre'de yaşadı. İnsan ilişkileri, normal çocuklarda davranış bozuklukları, çocuklarda ve gençlerde uyum problemleri, gençlik sorunları, anaokullarında çocukların sağlıklı gelişiminde anne ve babaları yönlendirme, evlilik sorunları danışmanlığı gibi konularda yoğunlaştı. Araştırmalar, çalışmalar, danışmanlıklar yaparak eğitimini daha ileriye götürdü.
Selin Özkök Karacehennem iyi bir iş kadını, çalışkan bir lider olarak 1997 yılında tüm Amerika'nın en başarılı 200 kadını arasına seçildi. Yılların birikimi olan bilgisi, gözlemi, analizi ve tecrübelerini paylaşarak geniş kitlelerin anlayabileceği bir kolaylıkla öğretebilmeyi ve çözümler üreterek faydalı olmayı amaçlıyor.
Selin Özkök Karacehennem radyo, TV ve medya aracılığı ile röportajlar yapıyor. Sabah gazetesinin Günaydın ekinde yazıları yayımlanan yazar, mesleki geliştirme eğitim seminerleri vererek, panellere katılarak ve kulüplerde, sivil toplum kuruluşlarında konuşmalar yaparak insanlara faydalı olmaya.
(166 Sayfa / Evlilik Sanati I / Selin Özkök Karacehennem / Epsilon Yayinevi / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde )
Yayın evi: Epsilon Yayinlari
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Eklenildiği tarih: 09-08-2012
Yazar: ruhiyye
SELAM BEN SELIN OZKOK KITABINI ALMAQ ISTIYORUM AZERBAYCANLIYAM BAKUDE YASAYIRAM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ