Fr, 19.Apr.2024 - 21:40
Aile ve Saglik Kitaplari

Diyet Kaçınılmazsa
Zevk Almaya Bak
Dukan Diyetiyle
36 Bedene Yolculuk

Melike Mehmetoğlu
Diyet koçu ve yayına girdiği gün 3.500 tıklama alan www.dukaniche.wordpress.com blogunun sahibi Melike Mehmetoğlu tarafından kendi deneyimlerinden ve ulaştığı başarılı sonuçtan yola çıkarak kilo verme çabanızda sizlere destek olmak için yazılmış kitap, öncelikle diyet yaparken hayatın hiç de tatsız tutsuz olması gerekmediğini hatırlatıyor.

Diyet yaparken karşınıza çıkan zorlukların üstesinden gelmeniz için pratik önerilerle hayatınızı kolaylaştıran, sizde var olan azmi ve sabrı kendinizi yıpratmadan ortaya koymanızda yardımcı olan bu rehber, sadece Dukan diyetini uygulayanlar için değil her türlü diyeti yapanlar için aynı zamanda koçluk hizmeti de veriyor.

Ayrıca Dukan diyeti yaparken ızgara balık ve et yemekten sıkılanlar için Dukan diyetinden asla taviz vermeden hazırlanmış, Türk damak tadına uygun yemeklerin, çorbaların hatta tatlıların tarifleri de bu kitapta.

Diyet yaparken en fazla zorlanılan konu, ağzımızın tadının kaçması, damak zevkimizden vazgeçmek zorunda kalmamız. Oysa bu kitapta yer alan tariflerle tatlı krizlerinizin üstesinden gelebilir, diyet yapmayan misafirlerinizle bile paylaşabileceğiniz mükellef sofralar hazırlayabilirsiniz.
(Tanıtım Bülteninden) -128 Sayfa- www.turkkitap.de , Türk Kitabevi / Saglik - Diyet Serisi.
ISBN: 9786058722835
Yayın evi: Paloma Yayinevi
7,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!