Di, 19.Mär.2024 - 03:44
Başarı ve Kişisel Gelişim

Beynin Sırları Seti
(2 Kitap Birarada)
Pelin Çift'in Yeni Kitabi bu Sette!

Pelin Çift - Sinan Canan
İnsan bedeninin kara kutusu “beyin” ilk kez böylesine derinlikli deşifre ediliyor...   

Beyin insana dair hangi sırları barındırır?

Bilinçaltımız bizi nasıl etkiliyor?   

Türk Kitabevi'nden yeni kampanya! 

2 Kitaplık Set!..  

SETIMIZDEKI ESERLER:   

1) Beynin Sırları :   

Beyin kapasitemizin ne kadarını kullanıyoruz? Her yaşta daha zeki olmak için ne yapmalıyız? Her insanın beyni parmak izi gibi eşsiz mi? Kişiliğimizi beynimiz mi belirler? İnsanoğlu neden şiddete meyilli? Linç nasıl bir ruh hali yaratıyor? Psikopatlar nasıl bir beyin yapısına sahip? Beyinle suça eğilim arasında bir bağlantı var mı? Beyin büyük acılarla nasıl baş eder? Kadın ve erkek beyni neden farklı? Âşık beyinde neler oluyor? Yalan söylerken kendimizi nasıl eleveririz? Gözler hangi sırları açık eder? Neden uyuyoruz? Rüya görüyoruz? Zihnimizin gizli güçleri var mı? Düşünce gücünü kullanmak mümkün mü? İnançla beyin arasında nasıl bir ilişki var? Bağımlılıktan kurtulmak neden bu kadar zor? Beynimiz nasıl karar alıyor? Sağlıklı bir beyin için nasıl beslenmeliyiz? Yaşlanan beyinde neler değişir? Beynimizi sürekli genç tutabilir miyiz?.. (280 Sayfa)   

2) Zihin Gücüyle İyileşme / Debbie Shapiro :

Hastalıkların kaynağının çoğunlukla psikolojik olduğu artık günümüzde kabul edilen bir gerçek!..

Gerek kendimiz, gerekse bir yakınımız rahatsızlandığında pek çok tedavi uygulamalarının yanı sıra doktorlardan, “Moralinizi bozmayacak, kızmayacak, üzülmeyeceksiniz...” şeklinde uyarılar da almaktayız...
Hatta medyada kişisel direnciyle kanseri yenen insanların umut verici hikâyelerine de sık sık rastlamaya başladık.
İşte bu önemli kitap, zihninizle bedeniniz arasındaki ilişkiyi gözler önüne seriyor. Saygın bir ruhsal eğitmen olan Debbie Shapiro, bedenimizin duygu ve düşüncelerimizi nasıl yansıttığını, bu anlayış sayesinde kendi kendimize iyileşmeyi nasıl gerçekleştirebileceğimizi çarpıcı örneklerle anlatıyor.
Size sağlıklı bir yaşam vaat eden bu kitap sayesinde;
• Duygusal ve psikolojik durumlarınızın sizi fiziksel olarak nasıl etkilediğini öğrenecek,
• Hangi duygu ve düşüncelerin bedenin hangi bölgesini ve hangi hastalıkları etkilediğini keşfedecek,
• İçinize attığınız şeylerin sağlığınızı nasıl etkilediğinin ve iyileşmek için neler yapmak gerektiğinin farkına varacak,
• Zihin ve kalp gücünüzü, yaratıcı hayaller, gevşeme teknikleri ve meditasyon aracılığıyla bedeninizi iyileştirmek için nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz... (432 Sayfa/ Özel Baskı) 
Yayın evi: Destek Yayinlari
13,90 €
19,90 €
31 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!