Do, 18.Apr.2024 - 03:28
* MÜZIK CD

Bedensiz Aşk
Orhan Gencebay

Orhan Gencebay’ın “Bedensiz Aşk” adlı yeni single çalışması, 21 Ağustos 2013 tarihinde Kervan Plakçılık etiketiyle tüm müzik marketlerde ve digital kanallarda müzikseverlerin beğenisine sunulacak.
Gencebay’ın çok önem verdiği bu eser, semah tarzında yapılmış, tasavvuf’i bir eserdir. Aşkın, sevginin gücünü, önemini ve büyüklüğünü anlatan önemli bir yapıttır. Gencebay her zaman olduğu gibi bu eseriyle de önemli mesajları bizlere iletecek.
“Bedensiz Aşk” iki farklı yorumuyla müzikseverlerin beğenisine sunuluyor. Birinci yorum etnik, otantik, ikinci yorum ise rock temalarını içinde barındıran, rock tarzında yapılan bir yorumdur.
Sözü ve müziği Orhan Gencebay’a ait olan “Bedensiz Aşk” şarkısının orjinalinin aranjesini Orhan Gencebay, mix-mastering’ini ise Candar Köker üstlendi. Orhan Gencebay’ın bağlamasıyla yorumladığı şarkıya; Sami Özer, Selim Çaldıran, Yavuz Çaldıran ve Teksin de vokalleriyle eşlik etti. Stüdyo maestro’da kayıtları yapılan single’ın orijinal versiyonunda Eyüp Hamiş ney ile, Mehmet Akatay ise perküsyon ile yer aldı. Rock versiyonun aranjeliğini Selim Çaldıran yaptı. Gültekin Kaçar da akustik ve elektro gitarıyla şarkıya eşlik etti. Albüm fotoğrafları Taylan Gürel tarafından çekildi.
Yayın evi: Kervan
5,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!