Do, 18.Apr.2024 - 20:26
* MÜZIK CD

Bambaşka
Sinan Özen
(Yeni Albümü)

SİNAN ÖZEN’ den “BAMBAŞKA” BİR ALBÜM

“Ben dahil böyle bir aşkı durdurmaya kimsenin gücü yetmezdi” sözleriyle mesleğine duyduğu sevgiyi ifade eden Sinan Özen, yaklaşık 7 yıllık bir aranın ardından 18. Albümü “BAMBAŞKA” ile müzik marketlerde yerini aldı…

Sanatçının kendisine ait 5 şarkının yer aldığı “BAMBAŞKA” adlı albüm de Hakkı Yalçın, Timur Arat, Murat Güneş, Suat Ersoy, Murat Sağır ve Hatem Tutkus gibi müzik dünyasının önemli isimlerinin söz ve besteleri yer alıyor.  

Tamer Özkan, ALEN Konakoğlu, Özgür Yedievli ve Orçun Çanaklı’nın aranjörlüğünü üstlendiği “BAMBAŞKA” adlı albümü ile ilgili Sinan Özen, “Her zaman olduğu gibi gerek yorumculuk gerek beste ve müzikal anlamda yine bu günün bakış açısıyla albümümüzü yansıttık.” dedi.

Kendi müzik şirketi Sinan Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alan albümün fotoğrafları Tayfun Çetinkaya tarafından çekilirken, sanatçının stylingini kardeşi Selma Özen tarafından yapıldı.

Albümdeki Eserler:
Dur Gitme Bazen Sevişmeliyiz Umursamıyor Yasak Elma Aşkın Töresi Aşk Diye Okunur Neresun Yıkılır İstanbul Sana Bir Şey Olması
ISBN: 8697623940077
19,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!