Fr, 19.Apr.2024 - 04:09
* MÜZIK CD

Aşk Mümkün Müdür Hala?
Levent Yüksel

Levent Yüksel, 4 yıllık suskunluğunu bozdu!..

“Aşk mümkün müdür hala ?”

“Sıfır km” albümünden sonra sıra solo şarkılarda...

2006 yılında çıkardığı “Kadın Şarkıları” adlı albümünün ardından uzun süre sessiz kalan Levent Yüksel, “Aşk mümkün müdür hala ? ” diyor!

İlk albümü “Med-Cezir”den, “Kadın Şarkıları” na kadar; tüm şarkılarıyla geniş hayran kitlesine sahip olan Levent Yüksel, dört yıllık suskunluğunu “Aşk mümkün müdür hala ?” adlı single’ıyla bozuyor. Kasım ayında çıkarmayı planladığı albüm öncesinde Yüksel, Murathan Mungan’ın sözlerini yazdığı “Aşk mümkün müdür hala ?” ve sözleri Habil Ceylan’a ait “Hangimiz” adlı iki şarkısıyla sevenleriyle buluşacak. Sezen Aksu’yla birlikte yeni albümü için hazırlanan Levent Yüksel, bu iki şarkının kendisini heyecanlandırmasıyla şarkıları bekletmeden sevenleriyle paylaşmak için single çıkartmaya karar verdi.

Geçtiğimiz yıl “Sıfır KM” adlı grubu ile ilk albümlerini çıkartan Yüksel, bu sefer sevenlerinin karşısına yepyeni şarkılarıyla çıkacak.
Yapımcılığını id iletişim’in yaptığı single’ın prodüktörlüğünü yine Levent Yüksel üstlendi. Single’da yer alan “Aşk Mümkün müdür Hala” adlı parçasının sözü Murathan Mungan’a ve bestesi Taner Ayan’a ,“Hangimiz” parçasının ise sözü Habil Ceylan’a ve bestesi Levent Yüksel’e ait.

Albümdeki Eserler:
Aşk Mümkün Müdür Hala?
Söz: Murathan Mungan     Müzik: Taner Ayan Hangimiz
Söz: Habil Ceylan     Müzik: Levent Yüksel
ISBN: 8696561800122
7,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!