Do, 28.Mär.2024 - 10:14
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Allaha Emanet Ol Seti 
Kahraman Tazeoğlu'nun 
çok Satan Kitabı Setimizde!

Kahraman Tazeoglu
Türk kitabevi'nin Yeni Kampanyası: Allah'a emanet Ol Seti!.. 

3 Kitap birarada 26,10 Euro yerine şimdi sadece 13,- Euro!.. 
% 50 Indirim!..  Kitapları milyonlara ulaşan Kahraman Tazeoğlu'nun en yeni kitabı  "Allah'a Emanet Ol" kitabı da setimizde!.. 


SETIMIZDEKI KITAPLAR:  

1) ALLAHA EMANET OL / KAHRAMAN TAZEOGLU:  

Allah'a emanet edilmek, Yaradan'ın rahmet yağmuruna şemsiyesiz bırakılmak, onun vereceği derde de, kedere de, ihlasa da, sınava da, huzura da layık olunabilecek sıfatta olmak demekti. Biri sende bu sıfatı görebilmişse, sen o sıfatta görülmüş olmanın hakkını vereceksin, tefekkür edeceksin, Rabb'ine teslim olacaksın. Biri seni Allah'a emanet etmişse seni görmeden ölmez. Biri seni Allah'a emanet etmişse kimse seni çalamaz. Bir insanın emanet edileceği en güvenli yer arşıâlâdır. Biri Allah'a emanet edildiğinde eksiksiz ve bozulmadan, bırakıldığı gibi geri alınır. Zeynep, giderken onu inandığı güce emanet etmişti. Furkan'ı hayatta tutan şey de işte bu oldu... (136 Sayfa)  

2) YÜRÜ YA KULUM / BILAL CIVELEK :  

Bu kitabın özü; ruhun üzerine yüklediğimiz dünya yükünü hafifletmek; kişiyi ruhen huzurlu kılmak için yol göstermektir.

Tasavvuf felsefesinin lezzeti ile yazılıp dizilmiş olan bu kitap Hakk'a yönelmeyi, Hakk ile yaşamayı, hakk'ı hayata ortk etmeyi anlatıyor. Ayet-i Kerimeler ve Hadis-i Şeriflerden örnekler vererek zenginleştirdiği sohbetine, küçük kıssa ve hikâyeleri de katıyor ve okuyana, tadına doyulmaz bir "ilahi Aşk" sohbeti sunuyor.

Kapağını açtığınız anda siz dost meclisine taşıyacak olan bu kitabı muhabbetle sunuyoruz. "Bir genç dünya lezzetlerini ve boş şeyleri terk eder, gençliğine rağmen Cenab-ı Hakk'a ibadet ve itâate devam ederse, Allah ona yetmiş iki sıddıkın ecrini ihsan eder ve kendisine: 'Ey gençliğini benim tâatime tahsis edip şehvetini terk eden genç! Sen bana bazı meleklerim gibisin!' buyurur.
Allah-u Teâlâ, hepimize ilahi Aşk'ın kıymetini bilmeyi nasip eylesin... (288 Sayfa) 

3) Derdin Derinse Allah Kerim / Miraç Şirinoğlu :

Hayatın görmediğimiz, belki de olmayan, fakat varmış gibi hissettiğimiz taraflarını güzel örnek ve kıssalarla destekleyerek yazılmış güzel bir eser bulacaksınız.
İnsan, sabrının sınırlarını belirleyen inanılmaz bir azmin hikayesini, güzel örneklerle okuyacaksınız.
Öyle diyor yazar: Zaman bir gemi, İnsan ise gemide misafir. Gemi her rıhtımda başka yolcular indirir, bindirir.
Bazen zaman dünya dediğimiz okyanusta yol alırken, hiç sebep yokken, mazeretsiz su alır ve batar. Zaman batarken bir sahil arar insan… Fakat zaman batmaya kararlı…
Batarken farkına varırız ki; batan aslında zaman değil, biziz!.. (240 Sayfa) 
Yayın evi: Destek Yayinlari
13,00 €
26,10 €
51 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!